- Ny

BATCH #1 - “Fra kompost til brændevin”
Brandy er traditionelt destilleret fra færdig vin og lagret på egetræstønder i minimum 6 måneder, og inkluderer prestigefyldte typer som Cognac og Armagnac. Vi har her valgt at gøre tingene lidt anderledes i miljøets tegn. Når vin bliver til, presses druerne for deres saft og bliver gæret. Tilbage er der store mængder drueskaller og -kød, som stadig indeholder masser af smag. Istedet for at det ryger i komposten, har vi i samarbejde med Stae Vingaard lavet denne bastard. Drueskallerne blev vædet i spiritus i en uge for at trække al resterende smag ud af dem, og herefter destilleret og lagret på egetræsflis. Til sidst har vores Brandy Bastard samlet sig i 2.5 måneder.
Kun 140 flasker produceret.
46 % alc. vol.
Illustrationen er tegnet af @mille_c
BATCH #1 - “Fra kompost til brændevin”
Brandy er traditionelt destilleret fra færdig vin og lagret på egetræstønder i minimum 6 måneder, og inkluderer prestigefyldte typer som Cognac og Armagnac. Vi har her valgt at gøre tingene lidt anderledes i miljøets tegn. Når vin bliver til, presses druerne for deres saft og bliver gæret. Tilbage er der store mængder drueskaller og -kød, som stadig indeholder masser af smag. Istedet for at det ryger i komposten, har vi i samarbejde med Stae Vingaard lavet denne bastard. Drueskallerne blev vædet i spiritus i en uge for at trække al resterende smag ud af dem, og herefter destilleret og lagret på egetræsflis. Til sidst har vores Brandy Bastard samlet sig i 2.5 måneder.
Kun 140 flasker produceret.
46 % alc. vol.
Illustrationen er tegnet af @mille_c